CalabriaAť už jste svobodní a chystáte se na letní dovolenou sami ve dvou, nebo je vaše rodinka početnější a staráte se o pár neposedných dětiček, všichni jistě ocení možnost zakoupit si výhodné dovolené se službami all inclusive. Proč si neoddechnout ani ve dnech volna, na které se celý rok těšíme a starat se i tady? Dopřejte si oddech, dopřejte ho svým drahým polovičkám a vyrazte na opravdu odpočinkový pobyt.

Co vám nabídne all inclusive?

Rozhodnete-li se sáhnout trochu víc do kapsy a zaplatit si vynikající all inclusive dovolenou, zaručeně nebudete litovat. Otevřete si tím totiž bránu k velmi pohodlnému letnímu pobytu.

Zvláště v letních teplých dnech vám budou vyhovovat snídaně, obědy i večeře formou švédských stolů, zahrnující i nealkoholické a tamní alkoholické koktejly i ostatní nápoje. Budete si moc kdykoli během dne vybrat občerstvení v areálu vašeho hotelu, v nabídce mohou být i odpolední koláčky, čaj a káva, což přijde každému vhod. Mnoho ubytovacích zařízení je vybaveno i animačním programem pro děti i dospělé, dětským miniklubem. Praktické slunečníky, lehátka nebo matrace najdete u bazénu, ale i na pláži.

To jsou některé z výhod, které vám přinese právě dovolená ve stylu all inclusive.

Už jste strávili dovolenou v Kalábrii?

Na jihu Itálie najdete úžasný kus země, opředený dávnými mýty, posetý olivovníky a fíky s tyrkysově modrým mořem a nádhernými plážemi, Kalábrii. Moře je zde právem považováno za nejčistější nejen v Itálii, ale i celé Evropě. Dovolená v Kalábrii je skvělý TIP Travel cestovní agentury.

Místu se také říká Karibik Evropy. Za návštěvu stojí městečko Tropea, jehož písčité krásné pláže lákají každoročně spoustu turistů. Můžete se zde oddávat krásám potápění, výletech po pobřeží i zátokách, nebo jen tak nasávat vůni pečených ryb a moře. Místní lidé jsou velmi pohostinní a srdeční, což dodá dovolená také na svém kouzlu.