By: Trysil

Lyžování je mnoha lidmi vyhledávanou aktivitou, jenže mnoho z nás často nechce investovat do pořízení si kompletní výbavy. Zvláště, pokud víme, že nám v zaměstnání umožní čerpat maximálně týden dovolené v zimních měsících, další jezdění na běžky bude nahodilé a nevíme, kolik času na svou zálibu najdeme, nebydlíme blízko u svahu…

Stejně tak to platí s rostoucími dětmi! Jeden roky pořídíte ne zrovna levné lyže, lyžáky a o rok později vám dítko s úsměvem sdělí, že potřebuje vše nové. Ono je rádo, vy nikoli!

Ušetřete díky půjčovně lyží

Právě pro tyto případy je víc než příhodné využít služeb půjčovny lyží. Můžete si tak jednoduše půjčit lyže i lyžáky, nebo snowboardové komplety na celou letošní sezónu a vrátit je až na podzim 2015! Tuto nabídku přináší všem klientům kupříkladu společnost Happy Sport.

V těchto měsících můžete navíc využít zajímavé akce – slevy 300 Kč a k vypůjčení lyží navíc zdarma seřízení lyžařského vázání na elektronickém seřizovacím stroji. Stačí navštívit půjčovnu Happy Sport, nebo její webové stránky Happysport.cz a informovat se na bližší podmínky.

Další přednosti půjčovny lyží Happy Sport

Mimo to, že na jednom místě seženete lyžáky, sjezdové lyže i běžky, můžete si půjčené modely kdykoli během této sezóny vyměnit za jiný model. Nic navíc nezaplatíte, pouze v případě, že by další půjčené vybavení bylo dražší než původně půjčené!

Předejedete stárnutí zboží, jeho nepohodlnému skladování, zvláště v bytech, v jedné sezóně můžete využít běžky i sjezdovky a jde také o nejvýhodnější způsob řešení lyžování pro vaše děti! Dětský komplet navíc obsáhne i půjčení helmy zdarma!

Vyberte si i vy lyže připravené ihned k použití a vyjeďte na hory s celou rodinou! To vše bez toho, aniž by vás lyžařská výbava jakkoli zatěžovala. Stačí spojit se s Happy Sport a můžete si půjčit vybavení až do příštího podzimu!