Jestliže máte v oblibě zimní sporty, určitě si nenecháte ujít možnost dobře si zalyžovat. A k tomu, aby se vám dobře lyžovalo, napomůže nejen prostředí, sníh, skvělé, upravené kopce a báječná parta přátel, ale také kvalitní lyže. Inspirací mohou být lyže Atomic. Vybírat můžete z aktuální nabídky, která přináší lyže Atomic 2015 v originálním designu a výborné kvalitě! Posuďte sami!

Zboží pro dámy i pány

Dobrým příkladem mohou být lyže Atomic Affinity Air + XTE 10 14/15. Jde o technologii All Mountain Rocker (80% camber / 15% rocker). Vázání XTE 10 lady zajišťuje bezpečné sportování i v nejnáročnějším terénu. Vybrat si můžete ze třech různých délek, krojení a radiusů. Cenově přijatelná nabídka, která nyní navíc zahrnuje lákavou slevu, vás určitě nenechá bez zájmu.

Dalším zajímavým tipem mohou být lyže Atomic nomad (S) Radon TI + XTO 12 14/15. Jde o technologii All Mountain Rocker (85% camber / 15% roker). Vázání XTO 12 vám bude jistě plně vyhovovat. Konstrukce Woodcore TI (Half-cap s celodřevěným jádrem s titanalovými výztuhami dodávají lyžím sportovní vlastnosti a dlouhou životnost. Jádro lyže je dřevěné, doplněno 2 titanaly. Zvolit si můžete jeden z celkem 4 provedení.

E-shop s nabídkou pro všechny generace

Právě tyhle lyže a spoustu dalších v mnoha provedeních najdete na webových stránkách bikeparkmost.cz. Seženete tady nejen lyže, ale i lyžařské boty Atomic, běžecké boty, hole, zimní brýle, lyžařské rukavice a mnohé další, co potřebujete k úplnému sportovnímu zážitku.

Neváhejte a nakupte si lyže právě nyní a tady. Získáte zajímavé slevy a především zboží, které je spolehlivé, kvalitní a poslouží vám k vaší spokojenosti po mnoho let.

Mimo to tady pořídíte i potřeby pro tenis, squash, badminton, cyklistiku, outdoorové sporty… Nakupujte pod „jednou střechou“ a ušetřete na poštovném.