Zima se blíží a pokud jste to ještě neudělali, je na čase vybrat místo pro vaši zimní dovolenou. Chcete-li si parádně zalyžovat, určitě zamíříte do některého z alpských středisek. Mnoho lyžařů vybírá zimní dovolenou hlavně na základě vybavenosti lyžařského střediska. Je to velká chyba, která se nemusí vyplatit. Po dni stráveném na svahu je třeba si odpočinout v komfortu. Zaměřte se proto i na kvalitu ubytování. Prověřili jsme za vás jedno z top 10 nejoblíbenějších rakouských lyžařských středisek Nassfeld.

Walkerssk / Pixabay

Nassfeld nabízí vyžití pro všechny ve velkém stylu

Nassfeld se nachází v Rakousku, nedaleko hranic s Itálií. Autem se sem dostanete za několik hodin jízdy po rychlých rakouských dálnicích. Turisté sem míří především za 110 km sjezdovek, které obsluhuje 30 vleků a lanovek. Od letošní sezóny bude ve středisku dokonce v provozu nejmodernější šestisedačková lanovka „Rudnigsattel“. Nassfeld nabízí sjezdové tratě všech úrovní a kromě toho i speciální sjezdové tratě se zábavnými prvky pro děti. Středisko nabízí i nadstandardní služby jako je wifi internet a kvalitní restaurace přímo na sjezdovce. Obrovskou výhodou je unikátní poloha střediska, která je orientovaná na jižní svahy Itálie. Užijete si perfektně upravené svahy a notnou dávku sluníčka po celý den. Díky vybavenosti a poloze patří Nassfeld mezi nejpopulárnější střediska celé Evropy.

Ubytování od BookNassfeld.cz s českou stopou

V blízkosti střediska se nachází celá řada ubytování. Náš hledáček jsme zaměřili na apartmány Nassfeld z BookNassfeld.cz proto, že patří českému majiteli. Mile nás v první řadě překvapila cena, která začíná na 25 € za dvoulůžkový apartmán za 1 noc. BookNassfeld.cz nabízí celkem 19 apartmánů s kapacitou od 2 do 8 lůžek. Všechny nabízí komfort v podobě moderního vybavení, nechybí ani česká TV a bezplatná WiFi. Bonusem je skvostný výhled na panorama Dolomit. Čeká tu na vás český personál, není problém se domluvit.

Vybavení není vše, čím tyto apartmány Nassfeld bodují. Potěší vás jejich strategická poloha. Nachází se pouhých 300 m od lanovky Millennium Express, stejně daleko je to i do centra města. Kromě ubytování Nassfeld budete mít k dispozici SaunaHaus, kde si užijete plnohodnotný relax.

Apartmány Nassfeld jsou určitě skvělou volbou pro všechny, kdo si chtějí užít zimní dovolenou v komfortu! Doporučujeme!