Arcadia Air – kvalitní cestovní kancelář s historií

20150316133023Všichni se snažíme najít vždy cenově nejvýhodnější dovolenou, ale zároveň trváme na její kvalitě, našem komfortu a špičkově zvládnuté organizaci především u poznávacích zájezdů. Proto je dobré si vybrat cestovní kancelář s dlouholetou historií, která se zaměřuje na vysokou úroveň poskytovaných služeb. Ideální volbou je proto Arcadia Air. Je to cestovní kancelář s devítiletou tradicí a spoustou spokojených zákazníků. Máme tedy jistotu, že budeme mít kvalitní dovolenou se špičkovými službami za přijatelný finanční obnos. Tato cestovní kancelář totiž nabízí komplexní služby, které už začínají u nás doma a stejně tam i končí. Zajistí tedy transfery na letiště a z letiště domů a i VIP služby na letišti.

Proč zvolit CK Arcadia Air?

  •          Cestovní kancelář s širokou působností a to jak v České republice, tak i Maďarsku a Slovensku Dlouholetá tradice
  •          Specializace na kvalitní exotickou dovolenou
  •          Dovolená na míru
  •          Výběr z pobytových i poznávacích zájezdů do Asie, Afriky, Ameriky, Austrálie a Oceánie
  •          Možnost privátních dovolených a safari s vlastním průvodcem již od dvou osob
  •          CK doporučuje pouze trasy, které má sama prověřené a jejich zkušení průvodci je důvěrně znají
  •          CK zajistí kompletní servis včetně vyřízení potřebných víz, cestovního pojištění, zaparkování vozu na letišti, zajišťuje také privátní letištní transfery, vstupy do letištních salonků, privátní odbavení, atd.
  •          Program zájezdu je vždy navržen podle požadavků klienta a jeho finančních možností
  •          Na všech zájezdech je k dispozici servis 24 hodin denně

Pokud se nemůžete rozhodnout, s kterou cestovní kanceláří poletíte na svou vysněnou dovolenou, vždy se v CK zeptejte, zda Vám poskytne stejné záruky jako CK Arcadia Air a to konkrétně:

Klienti cestovní kanceláře CK Arcadia Air mají vždy jistotu, že nezklamou třetí strany, jako je provozovatel ubytovacího zařízení, dopravce, … jelikož tato kancelář má dobrovolné pojištění odpovědnosti za případnou škodu způsobenou obchodními partnery CK a to až do výše 10.000.000,- Kč.

Součástí cestovního pojištění je automaticky kromě úrazového pojištění a pojištění zavazadel také odpovědnost klientů za škody a storno zájezdu do výše 80.000,- Kč. Pojištění je včetně sportovních aktivit a dokonce i rizikových sportů na jeden den bez navýšení ceny pojistného. Toto pojištění se vyplatí obzvláště, pokud zájezd obsahuje výlet na raftech, potápění, apod. Každý klient má navíc i nonstop asistenci pro pomoc v nouzi, např. při ztrátě nebo odcizení hotovosti nebo platební karty na dovolené. Máme tedy zajištění bezúročné půjčky a doručení hotovosti zdarma až 30.000,- Kč na osobu. Pojištěno máte také přerušení cesty pro případ, že bychom se z vážných důvodů museli z dovolené vrátit zpět.

Pojištění této cestovní kanceláře proti případnému úpadku je samozřejmostí.

Své obchodní partnery si tato CK jako jedna z mála vybírá osobně a sama, aby eliminovala problémy na naší dovolené, a navíc vyžaduje pojištění i těchto obchodních partnerů pro případ nahodilé a neodvratitelné události.

CK Arcadia Air si plně uvědomuje, že součástí naší dovolené je i samotná cesta a tím pádem i pobyt na letišti. Snaží se proto zajistit i zde maximální komfort. Zajistí nám proto nejen hlídané parkování našeho vozu, abychom na dovolené nemuseli být nervózní, že už ho po návratu nenajdeme, ale také vstup do salonku Citigold Lounge a privátní odbavení našeho letu. Zde máme k dispozici i individuální bezpečnostní kontrolu, občerstvení, TV, wi-fi, tablety a denní tisk. Je zde i dětský koutek a sprchy. Privátní odbavení zajistí i odbavení našich zavazadel. Tedy žádná nepříjemná čekání s kufry. Vše v klidu a komfortu.

CK Arcadia Air tedy vše zařídí za nás, nastaví zájezd vždy podle našich požadavků, přání a možností. Na nás už je jen si zkontrolovat platnost cestovního pasu a zařídit příslušná očkování. Zde si totiž kompletní dovolenou včetně služeb a ceny diktujeme totiž my, klienti. Je to naše investice do naší radosti. Proto tato cestovní kancelář přizpůsobí vše našim touhám a také peněžence.

Pak už se jen necháme unášet krásami Kuby, Mexika, Indie, Srí Lanky, Kambodžy, Vietnamu, …. A pokud se nemůžete rozhodnout, nechte si doporučit zájezd přímo od CK Arcadia Air. Má velké množství zkušeností, proto budete určitě spokojeni. Stačí jen vědět, zda chceme poznávat krásy přírody, měst, nebo si pouze užít klidu a pohody na pláži u luxusního hotelu? Cestovní kancelář vše naplánuje za Vás samozřejmě podle Vašich přání a finančních možností. Nebo si objednejte online na stránkách CK či lince zákaznického centra zcela zdarma katalog luxusních zájezdů a v klidu vybírejte Vaši vysněnou dovolenou. Pokud budete potřebovat poradit, navštivte přímo pobočku, nechte si vše vysvětlit, zkonzultujte Vaše představy a pak už jen v klidu a pohodě cestujte.

Proč si tedy nevybrat z bohaté nabídky zájezdů s doplňkových služeb CK Arcadia Air?