geralt / Pixabay

Pokud patříte mezi ty, kdož milují hory pobyt na horách Silvestra, tak je nejvyšší čas s tím, abyste si nějaký pobyt na horách zarezervovali, pokud jste tak ještě neudělali.

Kde se dá takový pobyt sehnat? Buďto si jej můžete vybrat v cestovní kanceláři, nebo na slevových portálech, kde pobyty dostanete s výraznou slevou, nebo pak na internetu můžete najít penzion, či horskou chatu, v místě, kde byste Silvestra chtěli trávit. Možná máte místo, které jste již vyzkoušeli a kam se budete vracet, protože se vám tam líbilo. Je také možné, že jste sami vlastníky chaty, která je na horách a tak máte po starostech, nemusíte nic shánět a jediné co bude potřeba, je včas chatu vytopit, aby vám na ní nebyla zima.

Hory a příchod Nového roku, k sobě patří. Každý rok, zde hotely, penziony a horské chaty v tuto dobu slaví největší úspěchy a jejich ceny jsou nejvyšší za celou dobu, přesto se lidé nevzdávají a na hory na Silvestra odjíždějí. Patříte mezi ně i vy? Zkoušíte každý rok nová místa, nebo se vracíte na ta stará, kde se vám líbí? Hledáte ubytování u nás, nebo raději volíte Rakousko, Německo, či jiné státy, kde jsou hory?

Nejvýznamnější místo v oblasti ubytování na horách, je Špindlerův Mlýn a to hlavně proto, že se sem sjíždí hlavně celebrity a dělají Špindlu dobré jméno. Podle toho jsou tu ale také nastavené ceny.

Krásné jsou ale také Krušné Hory, Jizerské Hory… Záleží na tom, jak daleko to od domova máte a kam se přímo chcete vydat.

Lidé si místa na horách rezervují dlouho dopředu, protože místa jsou většinou velmi brzo obsazená. I tak se dá ale ještě sehnat něco na poslední chvíli, i když to už pak nemusí být úplně podle vašich představ.