Vyrazte letos na lyže s novou výbavou a navíc za skvělé ceny. Že to není možné a všude jsou teď lyže před sezonou drahé? Pak jste ještě nejspíš nenavštívili stránky eshopu BikePark Most. Zde najdete mnoho kvalitních lyží známých značek jako je Atomic, Blizzard, Völkl a mnoho dalších. Lyže pro děti, pro dámy i pro pány. Zkrátka lyže pro všechny nadšence do zimních sportů. A co víc, mimo lyží zde můžete zakoupit i kompletní zimní výbavu od rukavic po přilbu.

BikePark se zabývá prodejem nejen zimního vybavení, ale specializuje se i na kola, tenis, squash, badminton. A k prodeji nabízí i služby jako je servis nebo poradenství. Mimo eshopu má i kamennou prodejnu v Mostě.

Lyže pro každého

Sezona 2015/216 se neúprosně blíží a vy si už určitě chystáte vybavení na zasněžené svahy. Předtím ale vyrazte na internet a v obchodě BikePark získejte nové lyže ve výprodeji se slevou. Máte rádi rychlou a dynamickou jízdu? Pak vyzkoušejte model Atomic Redster Edge SL 12/13. Jsou to lyže určené pro velké výkony, rychlé na krátký oblouk a zároveň klidné i ve vysokých rychlostech. Chcete lyže i s vázáním? Pak je tu model Völkl TigerShark 10 + vázání. Univerzální lyže pro náročné zákazníky. Mají skvělé chování v každém terénu. Jedná se o nejprodávanější model v bílém designu. Ani dámy nepřijdou zkrátka. Na sjezdových lyžích Atomic Cloud D2 73 12/13 se budete cítit jako v bavlnce. Jsou skvěle ovladatelné a navíc mají odlehčené vázání. Nezapomínáme ani na děti. Například lyže Blizzard RXK 100 jsou určeny pro libovolnou délku oblouků na upravené sjezdovce. S nimi se mladý lyžař zdokonaluje v carvingu. Jsou vhodné pro mírně pokročilé lyžaře. Pro ty nejmenší lyžaře jsou tu Dětské lyže Atomic Sweet stuff jr. 70 cm + evox 045. Roztomilé lyže o délce 70 cm s vázáním EVOX 045.

Nejen tyto modely jsou k dostání na eshopu BikePark. Na stránkách společnosti jich najdete mnohem mnohem víc a za skvělé ceny.