hory

Zima je ročním obdobím, které doslova vybízí k absolvování nejrůznějších lyžařských zájezdů. Jenže, co když nepatříte k milovníkům sněhu a radovánek na bílém poprašku? Ani na vás cestovní kanceláře určitě nezapomínají a můžete vyrazit mimo Českou republiku. Třeba za sluncem.

Typickým příkladem je Mauricius, na němž si užijete slunnou dovolenou také v zimě. Doslova nabíjející záležitost. Několikahvězdičkové hotely, písečné pláže, azurové moře a velice přijatelné pořizovací ceny.

Po přečtení výše uvedené věty se v hlavně každého čtenáře tohoto článku musí zrodit myšlenka, proč nevyrazit na dovolenou na Mauricius? A aby toho nebylo málo, přinášíme vám ještě další dva tipy na zimní a nespoutané cestování.

Nechcete letět na Seychely?

Exotika, luxus, komfort a bytový nadstandard. Tak lze charakterizovat zájezdy, jejichž cílovou destinací jsou Seychely. Vybírat si můžete hned z několika cenově dostupných ostrovů, jakými jsou Mahé, Praslin, Silhouette a další.

Letět na Seychely není ničím složitým. Stačí porovnat aktuální nabídky zájezdů, přečíst si recenze týkající se konkrétního hotelu a provést jednoduchou objednávku online.

Jestliže vás zajímá, kde lze takto snadno pořídit vaši vysněnou dovolenou za sluncem, navštivte internetový portál Cestolino.cz. Právě v jeho útrobách naleznete odpověď na tuto otázku.

Dopřejte si dovolenou v Thajsku

Jestliže toužíte po nezapomenutelném cestování, úchvatných přírodních úkazech a o ubytování v dech beroucích hotelových zařízeních, vsaďte na dovolenou v Thajsku. K dispozici je vám několik zajímavých lokalit a desítky hotelů přinášejících to správné zázemí pro svobodné jedince i celé rodiny s dětmi.

Užívejte si nespoutaného cestování také v zimě a navštivte server Cestolino.cz, kde se to cenově výhodnými nabídkami jenom hemží. Spokojen bude opravdu každý.