Neradi sháníte na poslední chvíli dárky pro Vaše nejbližší? Nechejte se inspirovat nabídkou společnosti Firma na zážitky a věnujte Vašim dětem některý z nezapomenutelných zážitků. Starší děti můžete darovat například poukázkou na indoor skydiving, který umožní Vašemu synovi prožít neopakovatelný omamný pocit z volného pádu i bez padáku na zádech. Jaké to je létat jako ptát si budou moci Vaše děti vyzkoušet v první skydiving aréně „Huriccane Factory“ v České republice. Zároveň je tato hala také první skydiving halou od nás na východ. Proud vzduchu při indoor skydiving se pohybuje o rychlosti 280 kilometrů za hodinu.

Součástí ceny tohoto adrenalinového zážitku je také podrobná instruktáž od profesionálních instruktorů a zapůjčení ochranného oděvu. Hledáte-li Vánoční dárek pro celou rodinu, pak byste určitě neměli přehlédnout poukázku na rodinný pobyt v hotelu Kašperk. Volné chvíle si při pobytu v malebné krajině Kašperských hor budete moci zkrátit při aktivitách v Lanovém parku v nedaleké Sušici. Přímo pohádkové městečko Kašperské Hory na Šumavě Vás zaujme nejen svými památkami, ale také nespočtem skvěle označených turistických stezek. Součástí hotelu je také bazén, kde si budete moci s Vašimi dětmi dosytnosti užít vodních radovánek.

Vánoční dárek pro děti od Firmy na zážitky vykouzlí Vašemu dítěti při rozbalování vánoční dárků úsměv na rtech. Více informací k typům na vánoční dárky naleznete na této webové adrese www.firmanazazitky.cz/originalni-vanocni-darky/. Chcete-li, aby se Vaše děti nejen pobavili, ale také aby se naučili něčemu užitečnému, pak jim darujte poukázku na rodinný zážitkový kurz první pomoci, při kterém si osvojí nové užitečné dovednosti.