Přemýšlíte, kde byste se svou rodinou vyrazili zakončit léto, nebo přivítat podzim a užít si ještě co nejvíce hezkého počasí? Nebo je vás více rodin a každoročně vyrážíte někam za čerstvým vzduchem? Ať už je to jakkoli, místem, které se vám bude jistě líbit je Bedřichov v Jizerských horách. Díky krásné přírodě, pohodlnému ubytování, které je připraveno na dospělé i dětské návštěvníky se spoustou možností, jak se dobře zabavit, si váš pobyt náramně užijete!

Proč jet právě do Bedřichova

Máte-li rádi toulky přírodou, pořádání lesních zábavných her pro děti, učení je názvy bylinek, hub, brouků, rána s mlhou, která vystoupá k nebi a přinese nádherný den, nebo třeba sledování krtinců v trávě a tiché čekání, jestli uvidíte, jak je krtek tvoří a spoustu jiného, bude se vám v Bedřichově líbit.

Vyberete-li si pro váš pobyt penzion Horský dvůr, můžou se vaše děti pobavit na oplocené zahradě, kde na ně čeká věž s klouzačkou a lezeckou stěnou, pískoviště s nezbytnými hračkami, oblíbený domeček, trampolína s ochrannou sítí a samozřejmě houpačky.

Dětmi milovaní jsou koníci Lukášek, Sanny a Athos, které si mohou pohladit, pomoci s krmením a dokonce se nechat i povozit.

Pokud tady budete trávit zimní prázdniny, nebo dovolenou, přímo u penzionu najdete tři dětské vleky s lyžařskou školou.

Vybavený interiér připraven téměř na vše

Protože se penzion Horský dvůr právem pyšní certifikátem Baby friendly (přátelský k dětem), můžete se spolehnout na ubytování připravené na děti všech věkových kategoriích. Penzion disponuje prostornou hernou vybavenou skluzavkou a množstvím hraček, které vaše děti zabaví, než opět vysvitne slunce.

Nekuřácké prostředí je pro děti jako stvořené. Budete-li chtít, můžete využít dětské židličky, postýlky, nočníky, nádobí, praktické stupínky k umyvadlu a mnoho dalšího. Dokonce vám tady pomohou i v případě, že se vaše děti natolik ušpiní, že jim nebudete mít co obléknout! Jednoduše vám ho ochotně vyperou!

Zasloužený oddech pro maminky a tatínky

Ani rodiče zde nepřijdou zkrátka. Skvělý relax a chvíli klidu pro načerpání sil a rozjímání nabízí místní sauna, vířivka, nebo podstoupení příjemné masáže či kosmetické péče.

Využít můžete i Wi-Fi nebo volný přístup k PC s internetem po 24 hodin.

Tolik něco málo k tomu, co nabízí malebný Bedřichov. Ubytování pro celou rodinu si můžete rezervovat pohodlně e-mailem. A ještě něco: děti do tří let mají v doprovodu dvou dospělých ubytování ZDARMA!