Ne všichni máme rádi vysoké teploty, které jsou běžné u moře, písek, polehávání či posedávání u vody, daleko od domova… Jestliže patříte k těm, kdo se raději vypraví do chládku krásných lesů a hor, osvěží si nohy v čistém potoce, proběhnete se jen tak s dětmi či přítelem po louce, prozkoumáte taje jeskyní a podobně, bude se vám bezesporu líbit v Moravském krasu.1hlavni

Najdete v něm krásná místa, která by byla škoda nenavštívit, překvapí vás mnoha možnostmi, jak si vychutnat a užít volný čas, dopřejete si relaxaci spojenou s wellness službami, budete provozovat zábavné sporty, nebo se procházet po lesích, přírodě… To vše hezky z komfortního ubytování Moravský kras, kde budete mít kvalitní „základnu“, do jejíhož bezpečí se budete rádi vracet.

Ubytování s mnoha službami

Výborným místem, kde se ubytovat, je Hotel Olberg. Jde o nově zrekonstruovaný hotel s restaurací, který nabízí ubytování v převážně dvoulůžkových pokojích. Najdete v nich sociální vybavení, LED televizi, internet, pracovní stůl i pohodlné a komfortní postele.

Hotel Olberg uspokojí i hosty bažící po sportovních aktivitách. Zapůjčí vám sportovní potřeby, jako např. kola, in-line brusle, skákací boty, elektrický dvoukolový dopravní prostředek Segway, potřeby pro vodní turistiku atd.

Díky prostorné restauraci, salonku, dětskému koutku si můžete v hotelu užít i narozeninovou oslavu, připomínku významného výročí, nebo večírek přátel setkávajících se po letech či cokoli jiného.

Vydejte se poznat jeskyně, jako Macocha, Punkevní jeskyně, užijte si plavbu na loďce v nitru jeskyní, vyzkoušejte jízdu lanovkou a při tom všem pozorujte jedinečnou faunu a floru místního kraje.

Navštivte stránky Olberg.cz, rezervujte si ubytování zdarma a užijte si rodinnou dovolenou, nebo pobyt ve dvou, na který budete velmi rádi vzpomínat.