By: Jim Kravitz

Ve městech sníh není a lyžařům velmi schází. Proto vyráží na hory a užívají si zimních radovánek právě zde. Zimní dovolená v Peci pod Sněžkou je ideálním místem, kam jako lyžař můžete vyrazit. Užijte si místo, které je rájem pro lyžaře a kde to prašanem pořádně prosvištíte.

Pokud toužíte po pořádné dovolené, pak je tu pro vás dovolená v Peci pod Sněžkou. Jsou zde perfektní podmínky pro lyžování. Lyžařům je k dispozici čtyřsedačková lanovka. Vybrat si mohou jeden z deseti vleků a projet se pak mají možnost po 11 km upravených sjezdovek. Je zde nejdelší a nejlépe osvětlený svah pro celovečerní lyžování.

Pokud vás nezajímají sjezdové lyže, ale jste příznivcem lyží běžeckých, tak i tak si Pec pod Sněžkou zamilujete. Pokud nevlastníte lyže, tak si je na místě můžete půjčit. V areálu jsou půjčovny. Pokud hledáte možnost občerstvení, nebo zahřátí promrzlých kostí, tak i tato místa ve skiareálu najdete. Každý rok v zimě se sem právě kvůli lyžování sjíždí spousta turistů a toto místo je pro lyžaře místem velmi oblíbeným.

Máte hned několik možností, kde se ubytovat. Stačí si jen vybrat. Ubytování je zde možné v hotelích s vnitřním bazénem, saunou, vířivkou a ostatními wellness procedurami. Zcela jistě si vyberete ubytovací zařízení, které vám padne přímo na míru.

Pokud se budete chtít ubytovat v luxusním hotelu se slevou, pak hledejte nabídky na slevových portálech, kde zcela jistě najdete i hotel v Peci pod Sněžkou za akční cenu. Hlídejte si ale termíny, ve kterých byste na tato místa rádi vyrazili. Líbit se zde bude i vašim dětem, protože i pro ně tu jsou speciální lyžařské tratě nebo místa pro bobování.

Pěkně je tu ale také v letních měsících a určitě spousta z vás ocení procházky a výlety po okolí. Pec pod Sněžkou vás zve nejen na pořádnou lyžovačku či léto strávené v přírodě.