Chladné počasí se nezadržitelně hlásí o slovo, noci a rána přinesly i první přízemní mrazíky a zdá se, že se podzim už pomalu chystá na předání vlády zimě. Je tedy čas zkontrolovat před jejím příchodem auto, zazimovat květiny a především oprášit lyžařskou výbavu. Letos se vám bude hodit!

Do Čech, nebo do Evropy?

Ať již jste lyžaři patrioti, co nedají dopustit na Krkonoše a Krušné hory, nebo vás naopak přitahují mlhou magicky probleskující vrcholky Alp či Dolomitů, při plánování vaší zimní dovolené nezapomeňte navštívit NewTravel.cz. Na jejich stránkách najdete množství nabídek lyžařských zájezdů různých cestovních kanceláří, přehledně seřazených a s možností vzájemného srovnání cen zájezdů – NewTravel.cz se v roce 2015 stal největším cenovým srovnávačem zájezdů ve vodách českého internetu.

Vydejte se za sněhem a poznávejte krásy slovenských Tater, zamiřte do Rakouska, Slovinska, Švýcarska či Itálie – tu si vezměme jako příklad. NewTravel.cz nám ihned nabídne téměř 700 lyžařských zájezdů na Apeninský poloostrov. Vyhledávání lze samozřejmě omezit na konkrétní termíny odjezdu a návratu, je možné zvolit požadovanou stravu a způsob dopravy. Pak už můžeme vybírat, kde by se nám líbilo nejvíce. U každého hotelu najdeme podrobný popis jeho vybavení a dalších možností sportovního využití či odpočinku a relaxace. NewTravel.cz také dokáže hlídat ceny jednotlivých zájezdů a při jejich poklesu pod nastavenou hranici nás upozornit e-mailem, že právě teď je vhodný čas k nákupu.3wz00of237wordcfyrdt

Jakmile si svůj zájezd vyberete, proklikem se dostanete přímo na stránky prověřené a pojištěné cestovní kanceláře. Při sjednávání zájezdů se tedy obejdete se bez prostředníků, kteří by zbytečně navyšovali cenu, při výběru však za sebou budete mít jistotu v podobě NewTravel.cz a jejich desetileté tradice a zkušeností v oblasti cestovního ruchu.

Přesvědčte se sami o výhodách výběru na NewTravel.cz. Tisíce (nejen) zimních a lyžařských zájezdů čekají právě na vás.