Plánujete vyrazit se svým partnerem nebo partnerkou na výlet či do zahraničí? Pokud ano, je Slevomat dobrou možností, jak si vše užít za zlomek ceny. Kam se ale lze vypravit? Možností je řada.

Jelikož se tento slevový portál v poslední době zaměřuje právě na nabídku dovolených a zájezdů, je nutno říci, že nabídka je skutečně obsáhlá. Určitě dominují hlavně poznávací pobyty, především do evropských měst. S nimi může být spojena také romantika, jelikož vyrazit na ně můžete třeba v období Silvestra, stejně jako třeba i v období valentýnském. A kam vyrazit konkrétně? Láká například Vídeň, Londýn nebo Paříž. Tím ale možnosti nekončí.

diego_torres / Pixabay

Slevomat nabídne i řadu míst v ČR

Dále nezapomínejme na to, že nabídka je obsáhlá také proto, že je k dispozici i celá řada míst u nás v České republice. V tomto směru nám může Slevomat nabídnout pobyty třeba v horských oblastech, jako jsou Krkonoše nebo Šumava. Stejně tak lákají také oblasti lázeňské, jako jsou Poděbrady nebo Mariánské Lázně. Vše doplňuje třeba Znojmo nebo Mikulov, kam pravidelně vyrážejí všichni milovníci vína, kteří si chtějí užít jak příjemného pobytu, tak samozřejmě i možnosti ochutnat nejenom u nás, ale i ve světě vyhlášené skutečně kvalitní a zajímavé víno.

Zkuste i Slevomat pobyty pro dva v zahraničí

Ano, i zahraniční destinace lákají stále více. Ty už jsou samozřejmě spojeny s možností užít si plnohodnotnou dovolenou. Nejenom však v Itálii nebo Chorvatsku, jelikož Slevomat pobyty pro dva mohou nabídnout i zajímavější země, jako třeba antické Řecko, orientální Turecko nebo třeba temperamentní Španělsko. To vše i s jistotou toho, že v případě all inclusive pobytů budete mít veškeré služby i stravu v ceně. A to vše za ceny, u kterých může dosáhnout výše slevy i na hodnoty okolo padesáti procent. A to je důvod, proč nakupovat právě na daném slevovém serveru.