Lyžování je perfektní jen tehdy, můžete-li se kromě vybavení spolehnout na funkční oblečení. Pokud jste ještě neslyšeli o unikátním spojení severské nespoutanosti a prvotřídní kvality, je čas se seznámit. Představujeme vám Kilpi!lillian-tyrkysova

Unikátní materiál a styl!

Výraz Kilpi pochází z finštiny a znamená „štít“, značka oblečení se tak nejmenuje náhodou. Z její dílny pochází oblečení pro sport a volný čas, které je ušito z unikátního materiálu. Díky tomu perfektně chrání před rozmary počasí a zaručuje pohodlí v každé situaci.

Značka Kilpi používá vlastní pokrokový materiál Siberium®, za kterým stojí 10 let vývoje. Materiál je založen na principu vrstvení laminátů, a proto vyniká pevností a současně elasticitou. Každý kus oblečení se dokáže perfektně přizpůsobit lidskému tělu a každému pohybu. Díky vrstvení jsou bundy tenké, dokáží nahradit několik vrstev oblečení, jsou zárukou tepelného komfortu. Nejlepších vlastností dosahuje materiál Siberium®Nano, k jehož výrobě byly využity principy nanotechnologie. Nejen zimní oblečení se u Kilpi šije z prvotřídních látek japonské firmy Toray a není to jen o kvalitě: Designéři od Kilpi vymýšlejí neotřelé designy. Pokud nosíte Kilpi, ukazujete tím smysl pro kvalitu a styl! Na vývoji oblečení se navíc podíleli i vyznavači extrémních sportů.

Nyní se slevou!

Oblečení Kilpi koupíte na shopkilpi.cz. E-shop nabízí oblečení pro muže, ženy i děti. Bohatá nabídka vás uchvátí. Aktuálně na vás čeká sleva 20 % na vybrané produkty. V nabídce jsou lyžařské bundy, kalhoty, vesty, trička, mikiny, čepice a mnoho dalších. K některým modelům dostanete bonus v podobě servisu zdarma pro vaše lyže nebo skipas.

Pokud se na shopkilpi.cz registrujete, stanete se členy Kilpi klubu a díky tomu dostanete slevu 10 % na všechny vaše nákupy. Oblékněte se do Kilpi i vy!