Plánujete vyrazit na zimní dovolenou do Jeseníků? Chcete si užít nejen bezvadné lyžování, ale zároveň mít zajištěno i útulné ubytování s vynikající domácí kuchyní? Pak vyrazte do Karlova pod Pradědem, kde se nachází horský hotel Kamzík.

Jeseníky s ideálními lyžařskými podmínkami

Lyžování v Jeseníkách patří mezi nejoblíbenější sportovní aktivity. Jeseníky se totiž mohou pochlubit nespočtem lyžařských center, a hlavně těmi nejlepšími sněhovými podmínkami. Sníh tady napadne už v listopadu a vydrží celou sezonu. Okolí Pradědu je vyhlášené sněhovou nadílkou, která neroztaje dříve než o Velikonocích.

Mezi největší lyžařská střediska patří Ski aréna Karlov se 17 sjezdovkami různých obtížností. Zajímavostí je 4sedačková lanovka s bublinou zvaná Karlovarský Express. Jinou v Jeseníkách nenajdete. Toto centrum je vzdáleno pouze 650 m od hotelu Kamzík, jenž zajišťuje i dopravu skibusy k vlekům a běžkařským tratím v okolí Pradědu.

Pokud se řekne lyžování na Pradědu, tak náruživé lyžaře ihned napadne nejznámější středisko Ovčárna. Lyžovat na nejvyšší hoře Slezska je opravdu nezapomenutelný zážitek. Až se necháte vyvézt na Petrovy kameny, což je nejvýše položená stanice vleku, budete se moci kochat pohledem na pohádkově zasněžená pohoří.

Ubytování na čerstvém vzduchu

Jak již bylo řečeno, hotel Kamzík se nachází téměř v centru veškerého dění. Ubytování v něm oceníte jak v zimě, tak v létě. Je umístěn v poklidném místě v CHKO, odkud se můžete jednoduše vydat na turistickou vycházku, cyklistický výlet nebo běžeckou trasu. Veškeré potřebné informace týkající se ubytování, stravování a dalších doprovodných služeb naleznete na internetové adrese www.hotelkamzik.cz. Po náročném sportovně aktivním dni určitě oceníte i wellness procedury, při nichž se zrelaxujete pro další den. Tuto dovolenou si opravdu užijete!