Čas od času si potřebuje člověk pořádně odpočinout a nabrat nový dech. Nejlepším místem pro strávení rodinné, sportovní či wellness dovolenou jsou Jeseníky. Na dosah ruky budete mít panenskou přírodu v čele s překrásnými vodopády, majestátními vrcholky hor a nespoutanou přírodou.

Nenechte nic náhodě a rezervujte si penziony v Jeseníkách, které jsou jako stvořené pro celoroční rekreaci. V parných letních dnech se zchladíte v lázních s termálním parkem a Priessnitzových lázních v Jeseníku, na podzim prozkoumáte dokonale značené turistické stezky vedoucí až k Rešovským vodopádům.

K vidění je toho mnoho

Nesmíte minout Praděd, stezky dle vodopádů Bílé Opavy, ale ani lázně Karlova Studánka. Samozřejmostí je návštěva přečerpávající vodní elektrárny Dlouhé Stráně, nádrží Slezská Harta a Velké Losiny. Milovníci historie si rychle zamilují historické klenoty, k nimž patří hrad Sovinec či město Krnov s rozhlednou a poutním areálem na Cvilíně. Vaše kroky povedou do Loučné nad Desnou, kde vás uspokojí lanová dráha a okolní lyžařské areály. Coby kamenem dohodil jsou Červenohorské sedlo a populární areál v Koutech s šestisedačkovou lanovkou. Penzion Loučná nad Desnou je jako stvořený pro všechny, kteří hledají relax v nitru přírody i dostatečné sportovní vyžití.

Malou Morávku si ihned zamilujete

Obec Malá Morávka náleží místní části Karlov pod Pradědem a patří k nejvyhledávanějším výletním místům Jeseníků. Penzion Malá Morávka vás uvítá útulností, komfortním vybavením i blízkostí lyžařských areálů. Letní dny patří zábavě ve Funparku a Bikeparku Kopřivná a zimní období se neobjede bez lyžování na Myšáku, Klobouku a Čerťáku a ve SKI Aréně Karlov.

Pokud tápete, kde sehnat nejlepší ubytování v Jeseníkách, rezervujte si penziony na Penzion.cz. V jednom místě si prohlédnete nespočet komfortních nabídek, které uspokojí všechny generace.