Také se snažíte rychle najít skvělé místo pro letošní letní dovolenou se svým partnerem, nebo rodinkou, která má již i děti? Možná jste aktivní senioři, kteří si rádi vyjedou na kolech, nebo máte rádi pěší turistiku. V každém případě, ať už chcete prožít aktivní dovolenou v krásné přírodě, nebo si přejete jen nasávat energii ze stromů, luk a zvuků přírody, vydejte se do Krkonoš. Nebudete litovat. Navíc Pension Karolína vám zajistí tak pohodlný a příjemný pobyt, že se budete cítit komfortně, jako doma.

Kvalitní základna, na kterou se budete rádi vracet

Mít ubytování Krkonoše, s nímž budete plně spokojeni, je hlavní základ spokojené dovolené. Tou další důležitou „ingrediencí“ je kvalitní a lahodná kuchyně. Obojí vám Pension Karolína splní.

Pokoje, v nichž se můžete ubytovat, jsou nedávno zrekonstruované, jsou čisté, moderně a bohatě vybavené, ve většině najdete i menší či větší kuchyňský kout. Budete-li si chtít uvařit, můžete. Pro ty, kteří si chtějí na dovolené od vaření odpočinout, je tady místní restaurace, jež vaří výborná česká jídla. S kručícím žaludkem tady rozhodně nebudete.

Skvělá lokace v krásném prostředí

Pension Karolína je penzion ve Špindlerově Mlýně, který je oblíbený a lidé se sem rádi vracejí. Je to jak pro jeho výborný servis a hezké prostředí, tak pro umístění ve velmi krásné přírodě. Kolem je mnoho turistických značených cest, přesně více než 180 km, které jsou také značeny v turistických mapách Krkonoš. Na každé z nich se můžete občerstvit v letních restauracích nebo bufetech. Nechybí možnost hřebenových túr, kde se dostanete lanovou dráhou na Pláni a na Medvědíně. Je zde i přes 100 km vyznačených cykloturistických tras.

Podívejte se na všechny informace na webové stránky pensionkarolina.cz. Budete nadšeni, a pokud se zde vydáte, určitě se sem budete chtít znovu vrátit.