Nedostali jste se přes léto na dovolenou? Právě teď máte jedinečnou možnost rezervace a organizace dovolené do Tater na podzimní termíny. Hlavní letní turistická sezóna totiž končí a tak jsou ceny ubytování, hotely, chaty na Slovensku nebo apartmá za nízkou cenu. A to do té doby, než začne další hlavní sezóna, tentokrát ta zimní.

Podzim za nízké ceny

Právě teď se blíží ke konci svého období letní sezóna. Turistické destinace Slovenska a Tatry sice nebudou prázdné, ale bude uvolněno mnohem více ubytovacích kapacit, nejznámější turistické atrakce pak nebudou tak zaplněné a hlavně cenová politika je i mnohem přívětivější.

Autor obrázku: Jacob Bøtter

To platí ale i o stravování, vstupném do kulturních a turistických destinací, navíc lze využít i různé slevové portály. Dovolená mimo sezónu může být totiž až o 40% levnější, než v hlavní turistické sezóně v létě nebo v zimě.

Jak sehnat levné ubytování na Slovensku?

Jestli jste zvyklí například do Chorvatska vyrazit na blind, jak se říká, když teprve na místě hledáme ubytování, Slovensko takto sice taky lze využít, ale ceny mohou být vyšší, než při včasné rezervaci. Rozhodně si tak pobyt rezervujte včas dopředu, při čemž nejlepším řešením je jistě internet. Pokud hledáte levné ubytování, mohou být například penziony pod tímto odkazem dobrým tipem na ubytování v Tatrách.

Proč zrovna Tatry?

Vysoké Tatry, Nízké Tatry a celá okolní oblast nabízí unikátní vysokohorskou přírodu. Je srovnatelná například s Alpami. Nejvyšší vrcholky dosahují více než dvou tisíc metrů a tak nabízejí úchvatné scenérie, které v České republice nemáme. Pokud se například chystáte na vysokohorskou turistiku, ve které nemáte moc zkušeností, mohou být právě Tatry tím skvělým začátkem. Samozřejmě i zde hrozí rizika!

Tatry jsou regionem zaměřeným na turistiku a můžete se tak těšit na prvotřídní služby. Pokud přeci jen nebudete vědět, jak na ubytování Vysoké Tatry, Kiska Travel s.r.o. může být ideálním pomocníkem. Internet je plný rad, stačí jen hledat. Pak jen nezbývá, než si užít příjemnou dovolenou.