Pokud se vám zdá, že je léto příliš daleko, už z vás vymizela síla, kterou jste načerpali na slunečné dovolené, můžete se snadno na několik dnů podívat do krajů, kde je na rozdíl od naší země příjemně teplo.

Budete-li hledat on-line rezervace, jistě najdete mnoho webových stránek, které prodej letenek nabízí. Při pečlivém porovnávání zjistíte, že ceny se u jednotlivých prodejců liší. Rozdíly cen můžou být velmi vysoké. Měli byste proto projít více webů, které se prodejem letenek zabývají a vyberete nejlépe tu, která má letité zkušenosti a díky tomu nespočet spokojených zákazníků.

Autor obrázku: Paolo Margari

Jednou ze společností, která je léty prověřená je společnost Ryanair. Nabídka Ryanair přináší letenky do celého světa. Orientace v on-line rezervaci je velmi jednoduchá, vyplníte jen odkud kde letíte, čas odletu a příletu, další požadavky, třídu, airlines, směr a počet osob. Ceny letenek Ryanair jsou zde nejlevnější na webu a nebudete hradit žádný poplatek za platbu, pokud budete platit kreditní kartou, jako to dělají některé jiné společnosti.

Další levné letenky od jiných společností najdete speciálně ZDE. Hned na první stránce přehledně ukazují akční nabídku na daný den. Ceny uvedené u letenek jsou konečné, o nic už se vám nenavýší, což jistě oceníte. Nabízí letenky od všech klasických leteckých společností, jako například ČSA, Austrian Airlines, Lufthansa, Air France, KLM, British Airways, Air Berlin…

Prodejci letenek myslí nejen na ceny letenek ať už často vyhledávaných míst, jako je například Londýn, méně častých, jako je Oslo, ale i na  pohodlí při jejich on-line rezervaci. Nákup je tak čím dál jednodušší, snadnější a zvládnou ho jak lidé, kteří provádí rezervaci poprvé, tak třeba lidé starší, kteří s internetem nepracují každý den. Rezervace i platby jsou bezpečné a spolehlivé.

Neváhejte proto a pokud máte chuť cestovat, vyberte si spolehlivou leteckou společnost s cenově zajímavými letenkami a zaleťte si za sluncem, nebo do zimou obklopených hor.