By: Jarosław Pocztarski

Chtěli byste si udělat krásné Vánoce a spojit je s oslavu příchodu Nového roku? Pak se vydejte do Tater, protože jsou zde pro vás nachystané tři nádherné a stylové chaty a to chata Uhorčík, Ilčík a Rajnoha.

V čem jsou tak výjimečné?

Chaty se nacházejí v obci Těrchová a jsou velmi komfortně a stylově zařízené. Vy máte možnost buďto si pronajmout celou chatu, nebo jen pokoj. Záleží na tom, kolik se vás zde chce ubytovat. Vánoce a také Nový rok, jsou zde obzvláště kouzelné a netradiční. No posuďte sami. Pokud budete chtít bydlet pouze v pokoji v této chatě, tak zde najdete vlastní WC a sprchový kout. V chatách je potom vždy zařízená kuchyň, ve které si máte možnost sami vařit, ale pokud se vám vařit nechce, tak si stravu můžete k ubytování doplatit.

U každého objektu je vlastní dětské hřiště, pergola s krbem a možnost grilování. U chaty je parkoviště a velká zahrada. Ubytovat se zde můžete jak se svou rodinou, tak i s firmou. Stravování lze objednat formou snídaně, polopenze, nebo plné penze. Rozhodnete-li se, že zde budete trávit Vánoce, pak budete v samém srdci Tater, obklopeni nádhernou krajinou a s možností lyžování a také bruslení na ledě.  V chatách je i wellness koutek, kde můžete relaxovat v sauně. Sauna je zde finská a infrasauna, ve wellness koutku je pak také masážní vana.

Nezní to všechno báječně? Přijeďte i vy do Tater a oslavte zde krásné Vánoce, na které budete vzpomínat vždy s úsměvem na tváři. Velmi pěkné to tu je nejen v zimě, ale i v létě. Rozhodnete-li se pro vánoční svátky, tak nebudete v žádném případě litovat. Rozdejte si dárky v místě, které je obklopené přírodou. Ubytovat se zde dá ale klidně jen na víkend, vše záleží na vašich přáních.

Tyto tři chaty jsou opravdu nádherné a hned po vstupu na vás dýchne velmi příjemná atmosféra, která se pro vás stane nezapomenutelnou. Ve všech chatách je potom společenská místnost, kde můžete trávit společné ch víle s ostatními návštěvníky.