Lyžařské přilby a lyžařské brýle. Povinné základní vybavení každého lyžaře. Není jen důležité mít lyže pod kontrolou. Důležitá je výbava. Před nečekanými pády a ostrým sluncem vás lyže neochrání.

Hans / Pixabay

Lyžování = zábava. Lyžování je ale především sport, který klade velmi vysoké nároky na fyzickou připravenost a zároveň je i docela nebezpečný. Na to rozhodně nezapomínejte a před odjezdem na hory se proti pádům vybavte pořádným příslušenstvím, v prvním případě přilbou a brýlemi. Ochrana hlavy a očí především.

Přilby na lyže, brýle na lyže

Co se bezpečnosti jako takové týče, nejdůležitější je přilba. Na té netřeba šetřit. Široký výběr designových přileb z vás udělá IN lyžaře a bezpečnostní přilba vám může zachránit i život. Opravdu kvalitní lyžařské přilby od Atomic. Sázejte na jistotu. Dobré jsou i nejrůznější chrániče. Z nich je potom obzvlášť důležitý chránič páteře, který v pohodlném sportovním vyžití nijak nevadí a navíc příjemně hřeje. V neposlední řadě jsou nezbytné lyžařské brýle. Nezapomínejte na to, že sluníčko na horách je velmi silné a měli byste dbát na ochranu zraku. Jak ale objednat tu správnou přilbu? Záleží na obvodu hlavy. Přilba musí dobře padnout. Nesmí tlačit, ani být velká. Malou nápovědou je to, že vzdálenost mezi obočím a přilbou nesmí přesáhnout 2 cm. A co brýle? Některé lyžařské brýle jsou kompatibilní se zvolenou přilbou. Každopádně vám nesmí sjíždět na nos.

Kvalitní Atomic lyže, přilby, brýle

Značka Atomic je předním výrobcem potřeb pro lyžaře. Tato značka se zaměřuje nejen na profesionály, ale nabízí výrobky i pro rekreační dospělé i dětské sportovce. Aktuální kolekci dámských, pánských i dětských lyží, přileb a helem Atomic pořídíte s ohledem na pokročilost zimní sezóny za zajímavé ceny. Dámy třeba mohou zazářit v modelu Atomic Affinity Sky + XT 10 Ti, pánové se mohou předvést v Atomic Redster Marcel Hirscher + XTL12 a děti si mohou zařádit v Atomic Redster JR I + XTE 045. Teď už jen sladit barvu lyží s helmou, brýlemi a dalším příslušenstvím a na svahu vás rozhodně nikdo nepřehlédne. V sortimentu BikePark Most najdete vše potřebné pro zimní sezónu 2016 nejen od značky Atomic.