Plánujete dovolenou v krásných českých krajích a přemýšlíte, kde jste ještě nebyli? Pokud jste nenavštívili chráněnou krajinnou oblast v Jeseníkách, měli byste to co nejrychleji napravit. A v případě, že jste tu byli, zkuste objevit možnost výborného ubytování, které pozvedne celou dovolenou na vyšší úroveň.

Zdravý pobyt na čerstvém vzduchu

Okolní lesy nabízí příležitost, jak trávit čas na čerstvém vzduchu. V Jeseníkách se dokonce vyskytují léčebná zařízení, kam jezdí pacienti s dýchacími problémy. Jedná se tedy o ideální příležitost, jak dopřát klid svým plicím a nadýchat se čistého vzduchu bez automobilových zplodin a jiných průmyslových nečistot. Hotel Jeseníky je v dobré vzdálenosti od lesů a přilehlých turistických cest, takže od pravé a čisté přírody je to skutečně jenom kousek.

Jak trávit volný čas v okolí?

Když je hezké počasí, můžete se vydat po turistických cestách poznávat místní malebný kraj. Využít můžete i cyklostezky a udělat si příjemný výlet na kolech. Děti se mohou pobavit na trampolíně nebo venkovním dětském hřišti. V případě, že je opravdu hezky a svítí sluníčko, můžete se osvěžit ve venkovním bazénu. A když prší, vyzkoušejte wellness v Jeseníkách, kde na vás čeká sauna, infrasauna, masáže nebo solárium.

Ideální místo pro firemní akce i rodinnou pohodu

Firemní akce ubytování v Hotelu Kamzík nabízí dostatečný klid, pohodu a soukromí pro dosažení co nejlepší atmosféry. Široká nabídka aktivit a servis je ideální pro navození příjemné atmosféry i během lehce formálního firemního setkání. Na své si však přijdou i rodiny s dětmi, na které čeká zábava v podobě hřišť nebo trampolíny. Příjemnou dovolenou v tomto hotelu stráví i zamilované páry v různých věkových kategoriích. Nezáleží ani tolik na tom, jaké aktivitě se chcete během dovolené věnovat, ale spíše na tom, jak kvalitní ubytování a zázemí budete mít.