exteriér_zima01

Máme pro vás skvělý tip na ubytování. Představte si chalupu, kde je pro vás připraveno 10 lůžek a 6 přistýlek. Přemýšleli jste, kam s větší partou přátel či s více členy rodiny letos na lyže? Stylová rekreační chalupa ve Velké Úpě, v naprostém centru Krkonoš, vás doslova zve užít si krásnou českou zimu.

A jede se na lyže

Krásná horská chalupa, nebo chcete-li penzion, se nachází přímo u několika velice kvalitních a zasněžovaných sjezdovek. Rozhodně tedy nebudete rukojmí počasí. Sníh bude. Na sjezdovkách si užijete nejen lyžování během dne, ale i večerní lyžování. Jsou totiž osvětleny a se západem slunka lyže rozhodně vyzouvat nemusíte.

TIP: Přijďte si užít zimu do Krkonoš. Levné ubytování Krkonoše pro větší skupinu, to je stylový rekreační domek pod Valašským vrchem, vzdálený jen 150 m od lyžařských vleků a pouhé 4 km od lanovky na Sněžku.

Sjezdovky, o kterých mluvíme, se nachází pouhých 150 metrů od penzionu. V krátké dojezdové vzdálenosti jsou však i další. Rychle se lze přesunout do Pece pod Sněžkou, na Horní Maršov, do Jánských Lázní (Černá hora), na Benecko nebo do Vítkovic.

Zážitky i pro milovníky běžek

Rádi byste si užili spíše běžky? Přímo kolem horské chalupy, kde budete ubytováni, lze podnikat krásné kratší i delší túry na běžkách. Běžecké trasy jsou značeny přímo z Velké Úpy nebo pak z Pece pod Sněžkou. Vedou po hřebenech celých Krkonoš. Pokud se vydáte na větší okruh, velice snadno lze k přibližování využít vlaky nebo autobusy. Autobus vás z výletu přiveze přímo k chalupě.

Na skok i do bazénu

Máte rádi zimní komfort, kde si po celodenní lyžovačce zajdete zaplavat? I toto sportovní vyžití je na dosah. Zaplavat si lze v Peci pod Sněžkou v hotelu Horizont anebo si zajít do aquaparku v Trutnově.

Komfortní chalupa pro větší skupiny

Majitelé chalupy nabízí dobré ceny. Platí se vždy za pronájem celého objektu. Na jídlo si lze zajít do hotelu vzdáleného 50 metrů od chalupy. Stejně vzdálený je rovněž obchod. Na chalupě je internet (wifi), společenská místnost s krbem i společný obývací pokoj s LCD televizí napojenou na satelit. K dispozici je i plně vybavená kuchyně, takže v objektu lze bez problému vařit i pro větší skupinu lidí. Není problém s sebou vzít ani zvířata – psa nebo kočku. Penzion je dog friendly i cat friendly. Veškeré informace o ubytování najdete na webových stránkách penzionu www.penzion-upa.cz. Přes ně lze udělat rovněž rezervaci jak pro zimní, tak letní pobyty.