Mnoho z nás se díky nedávné koronavirové pandemii nechystá na dovolenou daleko a hledá možnosti, kde se vydat, aby to bylo i bez dálek hezké, zajímavé a nezapomenutelné. Jestliže máte rádi hory, jejich příjemný chládek, možnost vyjít si na kratší i delší túry po vrcholcích nebo menších kopcích, určitě se vám bude líbit na Slovensku v Nízkých Tatrách. Máme pro vás skvělý typ, který stojí za vyzkoušení.

vrbicke-pleso-4811556_640

Spokojenost s exteriérem i interiérem

Nízké Tatry jsou zárukou spokojenosti s venkovním prostředím. Je zde krásně, vše kolem je udržované, hory lákají svojí čistou přírodou, mnohou faunou i flórou, kterou zde můžete pozorovat, a to stejné platí i u mnoha hotelů. Jedním takovým je horský hotel Chopok. Přesně tedy řečeno jde o hotel Björnson, který patří k nejznámějším tatranským hotelům. Najdete jej v Demänovské dolině uprostřed lyžařského střediska Jasná pod lanovkou přímo na Chopok. Kromě hlavní chaty se v areálu Björnson nachází i další ubytovací zařízení, a to Villa, Hostel, nebo nově postavené chatky Tree Houses. To pravé ubytování tady díky tomu najdou jak rodiny s dětmi, tak zamilované páry, velké skupiny přátel i jednotlivci.

Hlavní chata disponuje 17ti dvoulůžkovými pokoji s přistýlkami a 10ti rodinnými pokoji. V Hostelu najdete 3 třílůžkové pokoje s oddělenými lůžky. Ve Ville se pak nachází 4 dvojůlžkové pokoje s přistýlkami.

Využijte pobytové balíčky a ušetřete

Stylový hotel Nízké Tatry s názvem Björnson nabízí pro své klienty zajímavé akce. K těm patří různé pobytové balíčky, které se v průběhu roku obměňují. Aktuálně můžete zvolit balíček LAST MINUTE červen, kdy vás 2 noci pro dvě osoby vyjdou již na 130 euro. Zajímavý je i letní balíček, který stojí od 181 euro za dvě noci pro dvě osoby. Pokud víte, že si zde volno chcete užít na podzim, líbit se vám může podzimní balíček, jehož cena začíná na 159 eurech za dvě noci pro dvě osoby.

Zaručeně si to zde užijete. Najdete zde Hriato – exteriérovou relaxační zónu s koupacími káděmi a oddychovou místností, také altán s grilem, basketbalový koš, dětské hřiště, hřiště na pétanque, v hlavní chatě pak aktivity room s TV, karetním stolkem, společenskými hrami, dětským koutkem, a knihovnou. Nechybí wellness, skvělá kuchyně v hotelové restauraci, půjčovna kol a elektrokol…

Nezbývá, než si rezervovat vámi zvolený termín a vydat se do krásných Nízkých Tater. Uvidíte, že najdete místo, kde se budete rádi vracet, ať už s partou přátel, ve dvou, nebo s celou rodinou, kterou nyní necháte doma, nebo ji teprve plánujete.