Hledáte-li skvělé místo k relaxaci pro vás a vašeho partnera, nebo celou rodinu i s dětmi, měli byste se vydat někam do přírody! Kupříkladu pobyty na Šumavě jsou skutečně tělu i duši prospívající a užijete si je ve kterékoli roční době.

Šumava plná zajímavých aktivit

Celoročně můžete navštěvovat hotely se službami wellness a dopřát tak svému tělu skutečný balzám. Vyzkoušet můžete masáže všeho druhu, saunování, vířivky, koupání v bazénu, různé zábaly na očistu nebo zvláčnění a vyživení pokožky a mnohé další.

Svou mysl zregenerujete procházkou po lese, kde můžete najít mnoho bylinek, hub, pozorovat krásné druhy motýlů, brouků, motýlů, můr a jiného zajímavého hmyzu. V lese ale najdete s kouskem štěstí i mloka, datla, žabky, ještěrky a další živočichy.

I sportovci si přijdou na své. Dovolená na horách totiž přináší spoustu možností, kde si vyrazit na túru, ať už po turistické trase, nebo jen tak do míst, kde vás nohy zavedou. Nesmíme opomenout ani neocenitelné výlety na kolech třeba po skvěle udržovaných a přehledně značených cyklotrasách.

A pamatuje se tady samozřejmě i na děti! Spousta penzionů nebo třeba chat, jejichž atmosféra je skutečně nezaměnitelná, disponuje i vybavením pro děti. Ty se můžou pohrát na pískovišti, prolézačce, pohoupat na houpačkách, nebo jen tak pobíhat po prostorné a čisté zahradě. Ať už se vydáte na Šumavu se svou rodinou, nebo pojedete parta přátel s dětmi, prožijete krásné dny v lákavé lokalitě České republiky.

Ubytování, které baví malé i velké

Ubytování na hotelech by vás možná příliš svazovalo, zvláště cestujete-li s dětmi. Vynikající volbou jsou již zmiňované chaty. Majitelé těchto nemovitostí se snaží všemožně vyhovět jak dvojicím, tak rodinám s dětmi a téměř každá chata je skutečně dokonale vybavena.

Ať už se chcete nechat upoutat Šumavou, nebo hledáte pobyty či výlety v jiných částech ČR, skvělé nabídky za jedinečné ceny a denně čerstvé, najdete na webu www.topsleva.cz/pobyty. Navštivte jej a vyberte si místo, které je vašemu srdci nejmilejší.