Hledáte místo pro letošní dovolenou? V tom případě využijte ubytování Malá Úpa a společně s celou rodinou nebo partou přátel si vychutnejte mnohé příležitostí, které vám nabízí.

Co vše je pro vás připraveno

Ubytování v Krkonoších je zárukou nezapomenutelného prostředí lesů a malebné přírody. Budete mít výhled přímo na Sněžku a Maloúpské údolí, jestliže jste milovníci sportu, čekají na vás turistické trasy, golf, možnost celoročního koupání ve venkovních koupacích sudech nebo turnaje v bowlingu.

Malá Úpa je zrekonstruovaný objekt poblíž Trutnova, jeho součástí je restaurace, konferenční prostory Krkonoše a hned čtyři bowlingové dráhy. Hosté mohou využít ubytování se snídaní nebo polopenzí. Ve dvou patrech se nachází 4 dvoulůžkové pokoje, 1 třílůžkový a dva pokoje s přistýlkami až pro čtyři návštěvníky. V pokojích nechybí barevná televize, vlastní sociální zařízení či Wi-Fi. Určitě oceníte možnost ubytovat i vašeho čtyřnohého přítele za přívětivý poplatek 80 Kč na den. Pro váš vůz je připraveno parkování u budovy.

Kvalitní kuchyně a spousta zábavy

Kuchaři pro vás připraví klasická česká jídla, ochutnat můžete kupříkladu výtečné borůvkové knedlíky, mnohé dezerty nebo lahodnou kávu. Jestliže budete slavit vy či vaše děti narozeniny, můžete si zde udělat i rodinnou akci nebo oslavu.

Byla by škoda nevyzkoušet vodní atrakci – zmiňované 3 venkovní koupací sudy, kdy každý z nich pojme až 5 osob. Najednou se tedy může koupat 15 návštěvníků.

Jestliže navštívíte webové stránky ubytovanimalaupa.cz, můžete se díky bohaté fotogalerii přesvědčit o hezky působících pokojích, sociálním zařízení, prostředí restaurace, bowlingových drahách, koupacích sudech atd. Uvidíte, že vás ubytování Malá Úpa naláká a budete se těšit na dovolenou, kterou zde s drahou polovičkou, přáteli nebo početnou rodinou strávíte.