By: TRAILSOURCE.COM

Prožijte zimní dovolenou v jednom z nejkrásnějších údolí v Evropě a to v tyrolském městečku Bach. V okolí najdete hned několik skiareálů a to například Jochelspitze, Elbingenalp, Holzgau, Warth-Schrocken-Lech Zurs, co je ohromný areál kde najdete 200 vleků a 400 km sjezdovek a který je od Bachu vzdálen 18 kilometrů. Na sjezdovky můžete jezdit skibusem a pokud máte raději běžecké tratě, tak i těch je tu celá řada. Prozkoumat můžete přírodní krásy v oblasti okolí Lachtel, protože v této oblasti je ohromné množství aktivit jak pro lyžaře, tak i pro turisty. Velmi pěkným hotelem v této oblasti, kde se můžete ubytovat, je hotel Stockacher Hof.

Můžete si zde vychutnat bohatou snídani, kde nebude chybět ani zdravá výživa. V hotelu je samozřejmostí, že se připojíte přes Wi-Fi síť k internetu zdarma. Je zde také relaxační zóna, kde je pro vás hvězdná obloha. Zajít si můžete do aroma páry, sauny, či infrasauny. Jak daleko toto místo leží? Od Prahy je to 545 kilometrů, od Brna potom 682 kilometrů. Ubytování je ve vzdušných pokojích tyrolského stylu. Samozřejmostí je vlastní sociální zařízení v každém pokoji a vlastní koupelna. Ve většině pokojů je pak také balkon.

Wellness služby v hotelu můžete užívat neomezeně. Rakousko je rájem pro lyžaře, ale i pro horské turisty a proto se vydejte i vy do míst, které jsou skutečně lákavé a které vám nabídnou velmi krásně prožitou dovolenou. Relaxace a odpočinek na čerstvém vzduchu je příjemný okamžik pro každého z nás a stejně tak, jako spousta turistů v létě vyhledává moře, tak spousta z nich pak v zimě vyhledává hory a sníh, aby si mohli zalyžovat na kvalitních tratích a přitom si užili i horského sluníčka, které také bývá důvodem toho, že lidé na hory jezdí. Nenechte si ujít dokonale strávenou dovolenou v Rakousku v zimních měsících.