Máte rádi relaxaci, cestování, poznávání nových míst, ale chybí vám dostatek volného času nebo dovolené v práci? V tom případě se rozhodněte pro levné víkendové pobyty pro dva, které jsou stále oblíbenější a vyhledávanější. Jejich předností je nejen cenová dostupnost, ale i bohaté zaměření ať už upřednostňujete aktivní pohyb, lenošení, romantiku nebo třeba ochutnávání tradičních, lokálních vín a jídel.

Lákavé destinace, které vás nadchnou

Wellness pobyty pro dva i jiné jsou k dispozici kupříkladu na internetových stránkách slevového agregátoru Slevoteka.cz. Během pár dnů vám umožní naprosto vypnout, ocitnout se v prostředí, které vám bude milé a poskytne vám péči pro tělo i duši, díky níž načerpáte dostatek sil do dalších týdnů a měsíců.

Nejlepším způsobem, jak se o kvalitách víkendových pobytů pro dva přesvědčit, je uvést si konkrétní příklady. Zaujmout by vás mohl třídenní pobyt v Hotelu Praha **** Špindlerův Mlýn pro dva s neomezeným wellness. Čeká vás snídaně, přivítací drink, billiard, výtečný servis i chutná kuchyně to vše uprostřed nádherných Krkonoš. Hotel Praha**** patří právem k nejvyhledávanějším hotelům v této oblasti. Pobyt si můžete koupit právě teď se slevou 59%, tedy jen za 3 199 Kč místo původních 7 860 Kč. Platnost kuponu je až do 30. července, budete mít tedy dost času si naplánovat víkend, který pro vás bude nejideálnější.

Nebo byste raději někde dál? V tom případě zvolte pobyt pro celou rodinu ve Vysokých Tatrách se slevou 61% z původní ceny. Rodinná dovolená pro dva + 2 děti zdarma na 3 – 8 dní v luxusním Hotelu Tulipán se vám bude jistě líbit. Hotel patří mezi TOP 30 hotelů Slovenska, ubytujete se v luxusním pokoji s polopenzí a získáte i neomezený vstup do wellness. Děti i dospělé nadchne bobová dráha Tatrabob, lukostřelba, hřiště i čistá příroda. Asi 50 min. jízdy vozem je vzdálen největší aquapark na Slovensku – Tatralandia.

Hotel je nekuřácký, nachází se v Tatranské Lomnici a nabídne vám pokoje se sociálním zařízením, TV, ledničko, mikrovlnkou, Wi-Fi připojením, součástí hotelu je dětský koutek, restaurace s dětským menu i jídelními židlemi pro pohodlné stravování dětí. Postýlku vám zapůjčí zcela zdarma.

Vyberte si mezi lázeňskými pobyty pro dva nebo romantickými víkendy pro dva levně právě díky Slevotéce. Přesvědčíte se o tom, že je možné užít si luxusní pobyt za velmi nízkou cenu a potěšit tak sebe i své nejbližší.