Pokud patříte mezi lyžaře tělem i duší a chcete někam vyrazit za sněhem, pak není nic lepšího než využít výborných lyžařských podmínek v Alpách. Stačí si jen vybrat některé z nejoblíbenějších středisek ve Francii, Itálii nebo třeba v Rakousku a vyrazit. Ať už zamíříte do francouzských, rakouských nebo italských Alp, budou na vás čekat výborné sněhové podmínky a zábava pro celou rodinu.

Perfektně vybavená lyžařská střediska, dokonalé sněhové podmínky a nádherná alpská příroda

Zimní dovolená doslova vybízí k návštěvě perfektně vybavených lyžařských středisek. Jedině v Alpách se vám dostane těch nejlepších podmínek pro lyžaře. Třešničkou na dortu navíc bude nádherná příroda, krásné výhledy a panoramata, kterými se budete moci pokochat nejenom při sjíždění sjezdovek.A právě z těchto důvodů jsou lyžařské zájezdy do Alp perfektní volbou nejen pro lyžaře.

Nechte se okouzlit francouzskými Alpami

Nechte se okouzlit krásou francouzských Alp a užijte si parádní lyžování ve Francii. Tato lokalita se pyšní fantastickými podmínkami. Nechce se vám do Francie cestovat po vlastní ose? Využijte pohodlnější možnosti a navštivte francouzské Alpy autobusem. Místní lyžařské areály nabízí pro každého něco – děti a začátečníky, dospělé a pokročilé. Oceníte zde výbornou dostupnost sjezdovek, které jsou většinou na dosah od ubytovacích zařízení. Vleky a lanovky, tak budete mít vždy po ruce. A po parádní lyžovačce stačí už jen ochutnat některé z místních specialit a vyhlášeného vína. Tuto oblast kolem nejvyšší evropské hory Mont Blanc si velice rychle oblíbíte.

Lyžování v Rakousku si zamilujete

Lyžování v Rakousku si oblíbí všichni milovníci zimních sportů. Rakousko toho má opravdu hodně co nabídnout. Navíc je velkou výhodou dobrá dostupnost, takže není problém dopravit se na místo autem. Lyžování v Rakousku je tak skvělou volbou pro ty, co nechtějí za dobrými lyžařskými podmínkami cestovat příliš daleko. Rakousko je doslova lyžařským rájem nabízejícím jedny z nejlepších běžeckých tratí na světě a místem, které je vyhlášeno pohostinností obyvatel. Oceníte i možnost jednotné permanentky spojující lyžařské areály do velkých středisek.

Italské Alpy jako skvělá volba pro zimní dovolenou

Oblíbenou volbou mnoha lyžařů jsou i italské Alpy. Ty jsou cenově dostupné a nabízí resorty vhodné i pro začátečníky nebo rodiny s dětmi. Výhodou je časté slunečné počasí, které umocňuje jedinečnou atmosféru okolních panoramat ve spojení se zasněženými sjezdovkami. Italské Alpy nabízí moderní lanovky a vleky ve velmi dobré dostupnosti.

Ty nejlepší sjezdovky už čekají jen na vás

Víte, proč jsou pro fantastické lyžování Alpy jako stvořené? Jednoduše je to proto, že nabízejí ty nejlepší sjezdovky, perfektně vybavená lyžařská střediska, a to vše v kombinaci s nádhernými výhledy. Díky rozmanitosti sjezdovek si na své přijdou děti, začátečníci, mírně pokročilí, i profíci.

tipy na nejlepší sjezdovky

Dokonalá zimní dovolená přesně na míru vašim požadavkům a potřebám

Už vás nebaví do puntíku nalinkované zájezdy, u kterých není možné si vybrat termín, místo nebo způsob stravování? Máte raději, když si sami vyberete místo a termín ubytování? Abyste si mohli užít dokonalou zimní dovolenou přesně podle svých představ, potřeb a požadavků, stačí jen využít služeb SMART travel, kde vám rádi připraví zimní dovolenou v Alpách na míru. Využijte služeb dovolené na míru od cestovní kanceláře SMART travel. Jednoduše sepište svoje požadavky, zašlete je specialistům na aktivní dovolenou a dostanete nezávaznou nabídku na zájezd podle vašich představ.