Rozšířili jste pole své působnosti i za hranice našeho státu? Hledáte spolehlivého spedičního partnera, pro kterého by byla mezinárodní přeprava zásilek jednoduchým úkonem? Spediční firma Emons nejenom, že nabízí transport nákladu za hranice České republiky, ale sama působí mezinárodně. Kromě poboček v Česku je možné využít mnoho poboček například v Německu a jiných státech nejenom Evropy. Z takového pokrytí lze usoudit, že Emons spedice bude vhodným partnerem při zajišťování transportu jakéhokoliv typu na jakoukoliv vzdálenost.

MichaelGaida / Pixabay

Stačí si vybrat místo doručení

Spediční společnost Emons má díky mnohaletým zkušenostem přehled o transportech všeho typu. Pokud se rozhodnete přepravovat zásilku do zahraniční, určitě nebudete přemýšlet pouze o silničním transportu. Na delší vzdálenosti určitě stojí za zvážení přeprava letecká, námořní či dokonce železniční. Námořní přepravu využijete hlavně při transportu většího množství nákladu, leteckou zase tehdy, když budete na doručení zásilky spěchat. Pokud si nevíte rady s výběrem vhodného dopravního prostředku, určitě využijete profesionálního poradenství spediční firmy Emons. Přeprava zásilek do zahraničí je pro Emons naprostým standardem. Jako standard se však u spedice Emons považuje také:

  • Online sledování zásilky
  • Odborné poradenství
  • Sjednání transportu z pohodlí kanceláře přes internet nebo telefon
  • Možnost využít propletenou síť skladovacích hal a poboček
  • Certifikovaný systém managementu kvality

Nejde jen o pohodlí či úsporu času

Zatímco transport zboží po České republice realizovaný spediční firmou je do jisté míry hlavně kvůli pohodlí objednavatele, v rámci zahraniční je to zcela jinak. V mnoha případech je velmi složité zajistit, aby náklad dorazil z Vašeho skladu na místo určení, třeba i na druhém konci světa, zcela v pořádku. Právě z tohoto důvodu je zde Emons.